• A
  • A
  • A
  • ABC
  • ABC
  • ABC
  • А
  • А
  • А
  • А
  • А
Regular version of the site

Schedule (2019/2020)

    The Competition events are held from October 24 to October 31, 2019. 

    Competition's Venues 2020_19.10.2019 (PDF, 176 Kb) 

 

Date

Time
(local time)

Subject

Duration

(min)

24.10.2019, 25.10.2019, 26.10.2019

(the reserve day is 30.10.2019)

06:00* - 19:00
(GMT+3)

Mathematics
(online test)

180 minutes

28.10.2019, 29.10.2019

(the reserve day is 31.10.2019)

06:00* - 19:00
(GMT+3)

Foreign Language: English
 (online test)

10th grade - 60 minutes

11th grade – 80 minutes

24 - 31.10.2019

-

Design
(online test)

8 days is the period of loading completed projects on the web page of the competition in «Design»

(Deadline: 23:59 31.10.2019)

24.10.2019, Thursday

14:00*
(GMT+3)

Journalism
(online test)

240 minutes

13:00 – 15:00

 

Asian Studies

120 minutes

16:00 – 18:00

Parents' evenings

 

 

25.10.2019, Friday

 

 

10:00*
(GMT+3)

Media Communications
(online test)

24 hours

(Deadline: 10:00 (GMT+3) 26.10.2019, Saturday)

13:00 – 15:00

 

Physics

120 minutes

13:00 – 15:00

 

Modern Politics

120 minutes

16:00 – 18:00

Psychology

120 minutes

26.10.2019, Saturday

10:00 – 13:00

Mathematics

180 minutes

15:00 – 17:00

World History

120 minutes

27.10.2019, Sunday

10:00* – 12:00

(GMT+3)

No reserve day for online competition!

 

Social Sciences: Person. Society. State
(online test)

120 minutes

10:00** – 12:00

(GMT+3)

 

 

Social Sciences: Person. Society. State
(offline test)

120 minutes

15:30 – 17:30

Philology

120 minutes

28.10.2019, Monday

13:00 – 15:00

Law

120 minutes

16:00 – 18:00

Philosophy

120 minutes

29.10.2019, Tuesday

14-00*
(GMT+3)

Advertising and Public Relations

(online test)

120 minutes

30.10.2019, Wednesday

14:00*
(GMT+3)

Cultural Studies

(online test)

180 minutes

31.10.2019, Thursday

14:00*
(GMT+3)

International Relations
(online test)

180 minutes

Notes:

     *The Competition events in online format are held Moscow time.

     **The offline–format of competition in the field of study  «Social Sciences: Person. Society. State» is held Moscow time.
        Participants in countries are invited to the venues at local time indicated in the table below:  

Local time

Venues of the offline competition in the field of study

 «Social Sciences: Person. Society. State»

Duration

(min)

09:00 – 11:00

The Republic of Moldova, Ukraine

120 minutes

10:00 – 12:00

Belarus, Russia

120 minutes

11:00 – 13:00

Armenia

120 minutes

12:00 – 14:00

Tajikistan, Uzbekistan

120 minutes

13:00 – 15:00

Kazakhstan, Kyrgyzstan

120 minutes

 

Organizing Committee